Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail Sempena Majlis Penyerahan Peralatan Sukan Besbol - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Sempena Majlis Penyerahan Peralatan Sukan Besbol dan Klinik Besbol bertempat di Auditorium Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), UniMAP, Pauh Putra pada 22 September 2018.