Statistik Ekonomi Pembuatan : Nilai Pelaburan Projek Pembuatan yang Diluluskan oleh Penyertaan Asing Mengikut Negara, Malaysia, 2015-2017 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my