Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail Sempena Majlis Penutupan Kejohanan Woodball Piala Tuanku Canselor UniMAP 2018 - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Kejohanan Woodball Piala Tuanku Canselor UniMAP 2018 (PTCU) bertempat di Kompleks Sukan Syed Sirajuddin Areeb Putra, UniMAP, Pauh Putra pada 6 Mei 2018, jam 10.30 pagi.