Statistik Sosial Pendapatan dan Perbelanjaan Isi Rumah : Komposisi Perbelanjaan Penggunaan Isi Rumah Bulanan Mengikut Strata, Perlis, 2014 dan 2016 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my