Statistik Sosial Perumahan : Bilangan Stok Rumah Sedia Ada Mengikut Jenis dan Negeri, Malaysia, 2017 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my