Statistik Sosial Maklumat Asas : Jumlah Panjang Jalan Mengikut Negeri dan Jenis Permukaan (km), 2016 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my