Dunia Melayu: Keintelektualan, Kepimpinan, Konflik dan Perjuangan - Mohd Kasturi Nor, Abd Aziz (editor) (Penerbit UniMAP, 2019)
Books order can be made directly to UniMAP Press, Universiti Malaysia Perlis. (penerbitan@unimap.edu.my / 04 9775159)