Indrasutra UniMAP Bukan Sekadar Hiburan - Nurul Aida, Othman (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Muzik dan tarian sering disalah tafsir oleh masyarakat sebagai satu bentuk hiburan yang melalaikan tanpa mengambil kira sumbangan yang mampu diberikan jika kena dengan caranya.