Kelas Bahasa Inggeris Penghargaan Buat Tentera - Aininulniza, Mohd Yusof (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Dalam usaha menghargai pengorbanan pasukan keselamatan Malaysia khususnya tentera dalam menjaga keamanan dan kedaulatan negara, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), melalui Pusat Bahasa Antarabangsa (CIL) menganjurkan Kursus Bahasa Inggeris kepada golongan tentera.