UniMAP Gerak Bantuan Kakitangan Dilanda Ribut - Aininulniza, Mohd Yusof (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Berikutan kejadian ribut yang melanda hampir seluruh negeri Perlis semalam, banyak kawasan terjejas akibat kerosakan pada kediaman serta prasarana awam.