Ambilan Kedua UniMAP Satukan Pasangan Kembar - Aininulniza, Mohd Yusof (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2018)
Sepasang kembar akhirnya dapat menarik lafaz lega kerana mereka dapat mengikuti pengajian yang sama iaitu bidang Pembuatan di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP)