Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena lawatan ke kawasan Operasi Ops Pasir - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Sabah