Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Majlis Santapan Malam Bersama DYMM Seri Padukan Baginda Yang Di Pertuan Agong Dan DYMM Seri Paduka Bginda, Raja Permaisuri Agong Dan Warga Kerja KUKUM - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis