Bilangan Staf Akademik mengikut Kelulusan Tertinggi dan Taraf Warganegara Berdsarkan Taraf IPTS (2015) - Malaysia, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) (Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Malaysia, 2018)
Link to publisher homepage http://www.mohe.gov.my