Bilangan Staf Akademik Mengikut Jantina dan Kelulusan Tertinggi Berdasarkan Institusi Pendidikan Tinggi Bagi Tahun 2014 - Malaysia, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) (Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Malaysia, 2018)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my/