Bilangan Enrolmen Mengikut Jantina dan Taraf Kewarganegaraan Berdasarkan Bidang Pengajian (2013-2014) - Malaysia, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) (Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Malaysia, 2018)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my/