Enrolmen Pelajar Mengikut Taraf Warganegara dan Jantina Berdasarkan UA (2015-2016) - Malaysia, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) (Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Malaysia, 2018)
Link to publisher homepage http://www.mohe.gov.my/en/