Adakah Modal Insan Mempunyai Hubungan dengan Prestasi Koperasi di Semenanjung Malaysia? - Khairunnisak, Ahmad Shakir (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2018)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my