Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (PPPI), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) - Maziah, Md Isa (Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), 2017)
Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (PPPI), terletak di Tingkat 4, Bangunan KWSP, Kangar, Perlis