Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Majlis Makan Malam Majlis Penutup Minggu Suaikenal Pelajar-Pelajar Baru KUKUM Sidang Akademik 2005/2006 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis