Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Mesyuarat Agung Kelab Kakitangan KUKUM 2005 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Dkg 4&5, Kampus Kubang Gajah, Arau, Perlis