Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Majlis Santapan Malam bersama DYMM Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis