Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Pertandingan Nasyid Antara Jabatan KUKUM Sempena Sambutan Bulan Ramadhan Peringkat Kukum 1425 H - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Kampus Kubang Gajah, Arau, Perlis