Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Kejohanan Bolasepak Lima Sebelah Piala Tuanku Canselor KUKUM - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Padang Bolasepak B UiTM, Arau, Perlis