Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Kejohanan Boling Tenpin Jemputan Piala Canselor KUKUM - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Pyramid Megalane, Sunway Pyramid, Petaling Jaya, Selangor.