Pemikiran dan falsafah adat resam perkahwinan Jawi Peranakan Pulau Pinang - Omar, Yusoff (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my/