SUKSIS UniMAP mengisi kedaifan anak-anak Kemboja - Mohd Basri, Basir (Unit Media, UniMAP, 2016)
Kedaifan yang dialami anak-anak Kemboja meruntun jiwa 25 anggota Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) untuk menabur bakti di Phnom Penh dan Siam Reap baru-baru ini.