UniMAP jalin kerjasama dengan DIU - Anon (Unit Media, UniMAP, 2016)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) mengembangkan jaringan antarabangsanya apabila mengikat kerjasama dengan Universiti Antarabangsa Daffodil (DIU), antara universiti terkemuka di Bangladesh di sini malam tadi.