UKM tawar kerjasama bantu STEM dan kanak-kanak Autisme - Aininulniza, Mohd Yusof (Unit Perhubungan Media, 2016)
Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) mengadakan lawatan ke Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan negeri Perlis bagi mencapai kerjasama di antara kedua-dua universiti ini, hari ini.