Penggunaan analisis faktor bagi kajian hubungan antara faktor-faktor peramal dengan kecenderungan pelajar menceburi merjaya keusahawanan - Wan Mohd Zaifurin, Wan Nawang (School of Business Innovation and Technopreneurship, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Link to publisher's homepage at http://ijbt.unimap.edu.my