Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Sambutan Aidilfitri@UniMAP dan International Food Festival 2014 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Boulevard Kampus UniCITI, Sungai Chucuh.