Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Perasmian Pameran Kesenian Sempena 40 Tahun Hubungan Malaysia-China - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Auditorium Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra, Kampus Pauh Putra.