Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Penutup dan Penyampaian Hadiah Kejohanan Sukan Suksis Zon Utara (SUTRA) - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Kompleks Sukan Syed Sirajuddin Areeb Putra, Pauh Putra.