Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Perhimpunan Solidariti UniMAP #SAVEGAZA #JUSTICE4MH17 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Kompleks Sukan UniMAP, Kampus Pauh Putra.