Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Perasmian Penutup Karnival Kerjaya (EdGE 2014) dan Finishing School 2014 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Kampus UniCITI, Sg. Chuchuh, Perlis.