Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Malam Mesra Media UniMAP 2013 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Perlis.