Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan bersama Naib Canselor - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Multipurpose Court, Kubang Gajah.