Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Malam Sekalung Budi - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di PWTC Kuala Lumpur.