Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Sambutan Siswa Siswi (Akujanji Pelajar Diploma) sempena Minggu Suaikenal Sidang Akademik 2013/2014 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar.