Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Program Gotong-royong Pelajar Diploma - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Institut Agroteknologi Lestari, Sungai Chuchuh