Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Program Gotong-royong Mega 2013 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Program berlangsung di Kampus Pauh Putra, Perlis.