Klinik Go-Kart - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2014)
Unit Penyelidikan Teknologi Sukan Permotoran, UniMAP telah menganjurkan "Klinik Go-kart" pada 20 Disember 2014 bertempat di Litar UniMAP, Kampus Pauh Putra, UniMAP.