Analisis kesantunan berbahasa dalam istiadat pertabalan DYMM Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Yang Ke-14 - Muhammad Saiful, Haq Hussin (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Seminar Raja Melayu (SIRaj) 2013 telah dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis pada 5-6 Jun 2013 bertempat di Lanai Kijang, Bank Negara Malaysia, Kuala Lumpur.