Siri Syarahan Tokoh 2013: Isu-isu semasa dan ancaman keselamatan negara - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Penceramah adalah Ybhg. SAC Datuk Mohd Sofian Md. Makinuddin, Ketua Penolong Pengarah Bahagian Ancaman Ekstremis Sosial Polis DiRaja Malaysia Bukit Aman, 27 Mac 2012 bertempat di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis, Malaysia.