Keluaran Dalam Negeri Kasar (KDNK) Benar bagi Negara-Negara ASEAN 2011-2013 - Dana Kewangan Antarabangsa (Dana Kewangan Antarabangsa, 2012)
Sumber: Dana Kewangan Antarabangsa, Bank Pembangunan Asia dan Pihak berkuasa negara