Kursus Pengenalan Asas Fotografi (Digital) - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Kursus Pengenalan Asas Fotografi (Digital) dianjurkan oleh Anjung UniMAP Kuala Lumpur, 7 Ogos 2012 bertempat di Bilik Seminar Anjung UniMAP Kuala Lumpur, Malaysia.