Program j-QAF mentransformasi aspirasi pendidikan, menginovasi penciptaan warisan, mengintegriti bangsa melalui bahasa ketuhanan - Ahmed Ridzuan, Mohamed Dzambrah (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA)dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.