Ucapan aluan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor UniMAP pada Majlis Menandatangani Memorandum Perjanjian dan Pelancaran Program Snucoe 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Menandatangani Memorandum Perjanjian dan Pelancaran Program Snucoe 2011 diadakan pada 8 Disember 2011 di Pullman Hotel.