Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Majlis Perasmian Penutup Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Perasmian Penutup Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2011 diadakan pada 10 April 2011 di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis.