Talking Point Naib Canselor UniMAP Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Sempena Majlis Bersama Peserta ITEX 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Bersama Peserta ITEX 2011 diadakan pada 26 April 2011 bertempat di Dewan Keikhlasan, Tingkat 10,Bangunan KWSP, Kangar, Perlis.